Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Kip in room
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, bouquet garni, champignons, citroensap, crème fraîche, kip, knoflook, peper, slagroom, witte ui, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, cayennepeper, crème fraîche, dille, ei, groentebouillon, kippenbouillon, laurier, mayonaise, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte peper, witte wijn, yoghurt, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz: