Recept uit De Smaakbijbel:
Tomatensaus met knoflook en basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, knoflook, olijfolie, peper, pruimtomaten uit blik en zout
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, kruiden, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Smaakbijbel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Avondmaal uit Noedels:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Simone's Kitchen:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie: