Recept uit Eten in Italie:
Sint-jakobsschelpen met boter en citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, peper, peterselie, sint-jakobsschelp, visbouillon en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroenrasp, citroensap, citroenschil, dragon, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, munt, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Recept van Simone's Kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:
Bijgerecht uit 52 Soepen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Lunch / bijgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie: