Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Gegratineerde kool met ui
- Ingrediënten:
- bloem, knoflook, kool, melk, olijfolie, peper, slagroom, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloemkool, boerenkool, boter, broccoli, citroensap, courgette, ei, gember, groente, groentebouillon, koriander, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomaat, water, witte kool, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept van Mooncake:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept van Okoko recepten:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit I love groente:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: