Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, ei, fruit, groente, knoflook, komkommer, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, tijm, tomatenpuree, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / bijgerecht uit Tomaten:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van What's that smell:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Bartje Boemboe: