Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Penne met tomaat, aubergine & ricotta
- Ingrediënten:
- aubergine, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, penne, peterselie, ricotta en tomaat in blik
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, courgette, ei, gehakt, groente, kaas, melk, mozzarella, olijfolie, oregano, peper, rode paprika, spinazie, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Trattoria:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Jong a/d kook:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine: