Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Runderpastei met aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, ei, melk, olijfolie, rozijnen, rundergehakt, suiker, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, bakpoeder, bloem, citroenrasp, citroensap, citroenschil, eidooier, eiwit, fijne kristalsuiker, gist, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, poedersuiker, slagroom, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch uit De dikke vegetariër:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Lunch / buffet / bijgerecht / lunchgerecht uit Indonesie:
Ontbijt uit Anatolië:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Bij de koffie uit Brindisa:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie: