31 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelpureebieslookbotercitroencourgettecrème fraîchedeegeiwitknoflookkoriandermelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelpeperpeterselieplantaardige olieslagroomuiwaterzeezoutzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Sambusak met aardappel EN KAAS

Ingrediënten:
aardappels, bloem, deeg, ei, feta, gedroogde tijm, ui, halloumi, mozzarella, olie, olijfolie, sesamzaadjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / lunch / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Aardappel-viskoek met tomatenmayonaise

Ingrediënten:
aardappel, bloem, ei, gladde peterselie, kappertjes, lenteuien, makreel, mierikswortel, olie, paneermeel, peper, tomatenmayonaise en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Beignets Gevuld Met Gekruid Lamsgehakt

Ingrediënten:
aardappels, ei, bloem, pijnboompitten, koekjes, lamsgehakt, meel, olijfolie, paprikapoeder, knoflook, tomaten, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Schupfnudeln met rucola, rode uien en parmezaan

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, bruine basterdsuiker, eieren, bloem, knoflook, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, rode uien, rucola, zout en vastkokende aardappelen

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:

Schotse eitjes

Ingrediënten:
aardappel, bloem, cumberlandworstjes, ei, kwarteleitjes, nootmuskaat, peper, rozemarijn, salie, witbroodkruim, zoet paprikapoeder, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Crêpes parmentier met gemarineerde gerookte schelvis

Ingrediënten:
bieslook, bloem, bloemige aardappel, citroen, crème fraîche, double cream, ei, eiwit, gerookte schelvis, koriander, melk, olijfolie, plantaardige olie, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Mergkoolsoep met gefrituurde uienringen

Ingrediënten:
aardappel, bloem, bouillon, ei, knoflook, laurier, licht bier, mergkool, olie, peper, plantaardige olie, runderworst, slagroom, tijm, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon / frituur
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Avondmaal uit Liever lokaal:

Aardappelbrood met rapensalade

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bloem, boter, ei, mayonaise, meiraap, melk, mierikswortel, mosterd, olie, peper, veldsla, wortel, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / ovenschotel
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Aardappelcake met tuinbonendip

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bloem, citroensap, courgette, crème fraîche, ei, groentebouillon, kwark, melk, natriumbicarbonaat, olie, peper, tabasco, tuinbonen, worcestersaus, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / snack en tussendoortje uit Liever lokaal:

Duifkroketten

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, broodkruim, duivenvlees, ei, eiwit, olie, paneermeel, pastinaak, peper, rozemarijnnaaldjes en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Moussaka

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, bloem, boter, cheddar, dijonmosterd, eidooier, knoflook, melk, olie, peterselie, rundergehakt, tomatenpuree, tomatensaus, ui, witte peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Gevulde aardappelcakejes met dikke korst

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, ei, frituurolie, gemalen kardemom, kaneel, kardemomzaaddozen, kerrie, komijn, koriander, kruimige aardappels, mager rundergehakt, matsemeel, nootmuskaat, paneermeel, peper, piment, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Iraaks
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Ovenschotel met vleesvulling en aardappelpuree

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, ei, gemalen kardemom, kaneel, kardemomzaaddozen, kerrie, komijn, koriander, kruimige aardappels, mager rundergehakt, nootmuskaat, peper, piment, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Iraaks
Soort:
ovenschotel
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Zweedse gehaktballetjes

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, boter, broodkruim, cranberry's, ei, fijne kristalsuiker, havermoutvlokken, kipbouillontablet, olie, pimentpoeder, roomjus, runderbouillon, rundergehakt, sojasaus, ui, varkensgehakt, witte peper, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Zweeds
Soort:
varkensvlees / rundvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Snack of tussendoortje uit 101 ballen:

Cubaanse papas rellenas

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bloem, broodkruim, chorizo, ei, frituurolie, knoflook, komijnpoeder, lamsgehakt, paprikapoeder, plantaardige olie, tomatenpuree, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Cubaans
Soort:
lamsvlees
Haal meer recepten op...