Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, citroensap, ei, fruit, gevogeltefond, groente, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, room, selderij, slagroom, tomatenpuree, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Minimania:
Recept uit Noma:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland: