Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, groente, ketjap, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, marjolein, mosterd, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode paprika, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, vlees, vleesbouillon, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Sweet Food Lovin:
Recept van Wateetons: