Recept uit Elzas:
Marinade
- Ingrediënten:
- bloem, knoflook, knolselderij, laurier, pinot noir, tijm, ui en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- marinade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, boter, champignon, citroensap, crème fraîche, ei, ham, kip, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, room, selderij, suiker, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Elzas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Soepen:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: