Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Blanke gevogeltefond
- Ingrediënten:
- karkas van kip, knolselderij, kruidnagel, laurier, peperkorrels, prei, ui, water en winterpeen
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, foelie, groente, knoflook, knolselderij, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peterselie, selderij, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Basisrecept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Basisrecept uit Wild:
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken: