Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, brood, citroensap, ei, eidooier, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peterselie, prei, specerijen, suiker, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Down to earth:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa: