Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Artisjokken, chorizo en witte wijn
- Ingrediënten:
- artisjok, knoflook, olijfolie, venkelzaad, verse bladpeterselie, verse chorizo, verse munt, water en witte wijn
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, dragon, droge witte wijn, fruit, laurier, laurierblad, olie, parmezaanse kaas, peper, prei, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De truffel: