Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Spaghetti met eieren en aubergine
- Ingrediënten:
- aubergine, bladpeterselie, eidooier, eiwit, olijfolie, ricotta en spaghetti
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, groente, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, paprika, parmezaanse kaas, peper, tomaat, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Ontbijt / diner / lunch uit Honey & co:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty more:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Picknick / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: