Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Haricots verts à la crème - Sperziebonen met room
- Ingrediënten:
- bonenkruid, boter, dragon, peper, peterselie, slagroom, sperziebonen, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouquet garni, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, eiwit, kervel, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, melk, nootmuskaat, olijfolie, prei, sjalot, slagroom, ui, witte peper, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De banketbakker:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag: