Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, ei, eidooier, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, suiker, tijm, ui, vlees, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Bijgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht / basisrecept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept uit Koken met kruiden: