Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groene paprika, groentebouillon, laurier, peper, prei, rode ui, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken: