Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Gebakken aardappel met gehakte eieren
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, ei, knoflook, lente-ui, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Amerikaans
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, eidooier, groente, knoflook, kruiden, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, specerijen, tijm, tomaat, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Bijgerecht uit Italiaans koken:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten: