Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Gesmoorde aardappel met knoflook
- Ingrediënten:
- groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, wasachtige aardappel en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, boter, courgette, ei, kaas, kruiden, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, saffraan, sperziebonen, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept van Food en So Much More:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Bijgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken: