Recept uit Koken voor elke dag:
Oesters in een korstgebakje met cantharellen
- Ingrediënten:
- bladerdeegbakjes, bloem, cantharellen, groentebouillon, kervel, melk, oesters, peper, room, sjalotje, vetstof en zout
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, boter, bouillon, citroensap, crème fraîche, dille, ei, eidooier, eiwit, frituurolie, gaar vlees, kip, knoflook, nootmuskaat, paneermeel, peper, peterselie, prei, slagroom, sojasaus, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Miss Fromage:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto: