Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Koç yumurtasi - Ramstestikels
- Ingrediënten:
- blanke amandelen, boter, casinobrood, citroensap, isot, knoflook, komijnpoeder, melk, olijfolie, ramstestikel, sumak en witte azijn
- Keuken:
- Turks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appelsap, bieslook, bloem, bloemkool, boter, dijonmosterd, ei, gehakt, groene paprika, karnemelk, mayonaise, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, suiker, tahin, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Bijgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Basisrecept uit Fresh en light:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Spis:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept van Food & Friends:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: