Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Lamsvlees met kardemom
- Ingrediënten:
- garam masala, gemalen kardemom, lamsschouder, olie, rode ui, tomaten, tomatenpuree, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, citroen, citroensap, courgette, groente, knoflook, kokosolie, lamsgehakt, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rijst, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken: