Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Lamsvlees met massala
- Ingrediënten:
- knoflook, lamsvlees, madame jeanette peper, massala, ui, yoghurt en zonnebloemolie
- Keuken:
- Surinaams
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, bloem, boter, citroensap, ei, gember, kaneel, koriander, lamsgehakt, lamsschouder, munt, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, rozemarijn, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Grillen:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman: