45 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijboterbroccolibroodchampignoncourgettefetagroentemelknotenolieolijfoliepeperpeterseliespinaziesuikertomaatuiwaterwortelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Hardgekookte eieren met jachtsaus

Ingrediënten:
ei, knoflook, olijfolie, paddestoel, peper, suiker, tomaat, ui, verse tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

3 kleurrijke groentepizza’s uit de Airfryer + WIN

Ingrediënten:
ei, asperges, aspergetips, mozzarella, broccoli, courgette, eieren, gedroogde oregano, geitenkaas, groenten, havermout, hummus, kastanjechampignons, knoflookpoeder, maatjes, oranje paprika, paddenstoelen, paprika, pesto, rode biet, rucola, bakpoeder, tomaat, tomaten, tomatenpuree, wortel, wortels, zelfrijzend bakmeel, zoete aardappel, 
zout en peper en zwarte olijven

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

3 kleurrijke groentepizza’s uit de Airfryer + WIN

Ingrediënten:
ei, asperges, aspergetips, mozzarella, broccoli, courgette, eieren, gedroogde oregano, geitenkaas, groenten, havermout, hummus, kastanjechampignons, knoflookpoeder, maatjes, oranje paprika, paddenstoelen, paprika, pesto, rode biet, rucola, bakpoeder, tomaat, tomaten, tomatenpuree, wortel, wortels, zelfrijzend bakmeel, zoete aardappel, 
zout en peper en zwarte olijven

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Wokgroente met kwarteleieren

Ingrediënten:
champignons, groentefond, hokkaidopompoen, knoflook, korianderblaadjes, kwartelei, lente-ui, olie, shiitakes, tomaten, tomatenpuree, ui, vegetarische oestersaus, wortel en zwarte bonensaus

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:

Nasi goreng met kip en paddestoelen

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, champignon, doperwt, drumsticks, ei, gedroogde shiitake, groene spaanse peper, kippenbout, knoflook, paksoi, peper, rijst, rode spaanse peper, rode ui, tomaat, voorjaarsui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Annemiek Verweij

Recept van KeukenLiefde:

Stroganoff-pannetje met gehaktballetjes

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, champignons, ei, mosterd, ui, maïzena, paneermeel, paprikapoeder, bladpeterselie, runderbouillonblokje, rundergehakt, slagroom, tabasco, knoflook, tomatenpuree en worcestersaus

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Gevulde aubergines - aubergines farcies à la provençale (plus variaties)

Ingrediënten:
ansjovis op zout, aubergines, broodkruim, champignon, ei, grof zout, knoflook, lamsvlees, olijfolie, provençaalse kruiden, tomaat, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / groente / vis
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:

Goulashkroketten - Jonah Freud

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, ei, gelatine, knoflook, paneermeel, paprikapoeder, peper, rode paprika, runderbouillon, runderlappen, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Kip Marengo - pollo alla marengo

Ingrediënten:
boter, champignon, citroensap, droge witte wijn, ei, garnaal, kip, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, rivierkreeft, stokbrood, tomaat, verse basilicum, verse bladpeterselie, zilverui, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Stroganoff gehaktballen

Ingrediënten:
boter, champignons, ei, tomatenpuree, knoflook, sambal, kookroom light, mosterd, bakolie, paneermeel, rode puntpaprika, runderbouillon, rundergehakt, ui en water

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Moussaka met borlottibonen

Ingrediënten:
aubergines, champignons, eieren, gedroogde borlottibonen, parmezaanse kaas, knoflook, mild paprikapoeder, melk, olijfolie, oregano, rode wijn, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui, vers broodkruim en yoghurt

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Canneloni

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, durum-tarwemeel, ei, eidooier, knoflook, olie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderfond, rundergehakt, spinazie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Cannelloni

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, ei, eidooier, gehakt, grano duro meel, knoflook, olie, paprikapoeder edelsusz, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderbouillon, spinazie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Pastabombe

Ingrediënten:
basilicum, courgette, ei, paddestoel, knoflook, magere spekblokjes, mozzarellakaas, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, pijnboompitten, sjalot, spaghetti en tomaatblokjes

Een recept uit Kim

Recept van Pure Foodie:

Lasagne met yoghurt, een heerlijk recept!

Ingrediënten:
champignons, eieren, feta, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, gedroogde tijm, griekse yoghurt, kaas, lasagne, parmezaanse kaas, peper en zout, ricotta, spinazie, knoflook, tomatenpuree en uien

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Poularde op de wijze van Marengo - pollo alla marengo

Ingrediënten:
bloem, citroensap, droge witte wijn, eieren, extra vergine olijfolie, knoflook, paddestoelen, peper, poularde, rivierkreeftjes, tomaat, verse basilicum, verse peterselie, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Haal meer recepten op...