Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Comptoir Libanais:
Deeg voor sambusak of fatayer
- Ingrediënten:
- honing, olijfolie, tafelsuiker, water, witte bloem en zout
- Keuken:
- Libanees
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | balsamicoazijn, basilicum, bloem, boter, cacao, citroensap, donkerbruine basterdsuiker, ei, filodeeg, gemalen amandelen, gemalen komijn, gist, kaneel, knoflook, melk, olie, plantaardige olie, rietsuiker, tomaat, vet, vloeibare honing, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Comptoir Libanais:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Ontbijt uit NAJAT:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Ontbijt uit Speisekammer:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / nagerecht uit Elzas:
Snack of tussendoortje uit Mediterraneo:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [4]:
Recept van Patesserie:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen: