98 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercayennepepercitroensapgemberkippenbouillonknoflookolieolijfoliepeperpeterselierode wijntijmtomaatuivleesvleesbouillonwaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

gebraden lamsbout

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, gemalen karwijzaad, knoflook, lamsbout, olie, peperkorrels, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Couscous met lamsvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, courgette, couscous, tomaat, kikkererwten, lamsvlees, olijfolie, peterselie, uien, vleesbouillon, water en wortelen

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / lamsvlees / couscous
Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:

Lamsvlees met courgette

Ingrediënten:
appel, bouillontablet, courgette, garam masala, ketjap manis, knoflook, lamsvlees, olie, peper, prei, rozijnen, ui, vleestomaat, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
lamsvlees
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Lamsvlees met walnootvulling - kilis kuslari

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, gemalen kaneel, gemalen komijn, gemalen piment, kippenbouillon, knoflook, lamsbouillon, lamsbout, lamsgehakt, laurierblad, tomaat, tomatenpuree, ui, verse peterselie, walnoten en zout

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Lamsvlees met witte bonen en merguez

Ingrediënten:
boter, bouillon, bouquet garni, gedroogde witte bonen, knoflook, lamsbout, lamsschouder, lamsvlees, laurierblad, merguezworstjes, ontbijtspek, tomaat, verse bladpeterselie, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witte bonen uit blik en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine / varkensvlees / lamsvlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Gestoofd lamsvlees met de drie gezusters

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillonblokje, flespompoen, gedroogde rode spaanse peper, komijnzaad, lamsbout, mais, olijfolie, schapenschouder, tomaat in blik, ui, wortel en zeezout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Lamsvlees met pruimedanten, zoete aardappels en honing

Ingrediënten:
boter, bouillon, citroensap, gemberpoeder, honing, kaneelpoeder, lamsbout, lamsschouder, lamsvlees, plantaardige olie, pruimedant, saffraanpoeder, ui, verse munt, versgemalen zwarte peper en zoete aardappel

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine / lamsvlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Lamsstoofpotje met dumplings

Ingrediënten:
bloem, dipsaus voor dumplings, doperwten, italiaanse kruiden, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, lamsbouillon, lamsvlees, olie, peper en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Lams-bonenstoofpotje met dumplings

Ingrediënten:
bloem, dipsaus voor dumplings, doperwten, italiaanse kruiden, kidneybonen, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, lamsbouillon, lamsvlees, olie, peper en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Castrato con fave verdi - Tuinbonen met lam

Ingrediënten:
azijn, bloem, citroensap, kippenbouillon, knoflookolie, lamsbouillon, lamsbout, olijfolie, prezzemoli e aglio, schapenbout, tuinbonen, witte ui, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...