533 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbloembotercayennepepercitroensapcourgetteeigemberknoflookkomkommerkorianderolieoreganopeperpeterselieplantaardige olierode paprikatijmtomaatuiwaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / voorgerecht uit #watetenwevandaag:

Tomatensoep à la Enrico

Ingrediënten:
basilicum, half-om-halfgehakt, kaneel, ketjap manis, knoflook, laurier, olijfolie, paprika, peper, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tomaat, tomatenpuree, ui, vanillesuiker en zout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Rode duivelsaus

Ingrediënten:
kaneel, kerriepoeder, olie, paprikapoeder, selderijzout, suiker, tabasco, tomatenketchup en tomatenpuree

Keuken:
Duits
Soort:
sauzen / vegetarisch / azijn
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Saus voor wontons

Ingrediënten:
azijn, maïzena, plantaardige olie, sojasaus, suiker, tomatenpuree en water

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
saus
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Bijgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Ratatouille

Ingrediënten:
bouquet garni, extra vergine olijfolie, oregano, rode paprika, rode peper, suiker, tomatenpuree, venkelknol en zeezout

Keuken:
Provençaals
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Gefrituurde rijstmie

Ingrediënten:
azijn, bosui, frituurolie, hot peppersauce, lichte sojasaus, mihoen, nam pla, olie, rijstmie, rode paprika, sambal oelek, suiker, tahoe, thaise vissaus en tomatenpuree

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / frituur
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Recept uit Wokken met Ming:

Noedels happy family

Ingrediënten:
asperge, bosui, buikspek, gelakte eend, gember, kantonese noedels, kippenbouillon, knoflook, olie, rijstwijn, scampi, suiker, tomatenpuree, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Hyacint van vis

Ingrediënten:
bosui, gember, kippenbouillon, knoflook, olie, pijnboompitten, rijstwijn, suiker, tomatenpuree, visfilet, witte azijn, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Kreeft met gember

Ingrediënten:
bosui, gember, kippenbouillon, knoflook, kreeft, olie, peper, rijstwijn, suiker, tomatenpuree, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...