Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Comptoir Libanais:
Deeg voor sambusak of fatayer
- Ingrediënten:
- honing, olijfolie, tafelsuiker, water, witte bloem en zout
- Keuken:
- Libanees
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, balsamicoazijn, basilicum, bloem, boter, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gemalen komijn, kaneel, knoflook, maïzena, munt, noten, olijfolie, oregano, peper, plantaardige olie, rietsuiker, tomaat, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit De Joodse keuken:
Ontbijt uit NAJAT:
Ontbijt / snack of tussendoortje uit Speisekammer:
Ontbijt uit Speisekammer:
Recept uit NAJAT:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Recept uit Bonen!:
Ontbijt uit Speisekammer:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Patesserie:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [4]: