69 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: citroensapeiketjap manisknoflookkorianderlente-uinoedelsoliepaprikapeperpreirijstsesamoliesuikertofuuiwaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Biefstuk met taugé

Ingrediënten:
biefstuk, gember, groene lenteui, knoflook, maïzena, runderbouillon, sojasaus, taugé, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:

Eend met bosui, taugé en soja-sesamdressing

Ingrediënten:
bloem, bosuitjes, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gembervocht, ketjap manis, limoensap, melk, oestersaus, olie, olijfolie, rode peper, roomboter, sesamzaadjes, sojasaus, tamme eendenborst, taugé en wasabipasta

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tahoe met garnalen en taugé - tahoe goreng oedang

Ingrediënten:
arachideolie, djahé, garnalen, hollandse garnalen, ketjap benteng asin, knoflookpoeder, olie, peper, rode spaanse peper, tahoe, taugé, verse koriander, verse peterselie, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren / soja
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Tjap-tjoy met eendeborst en gember

Ingrediënten:
donkere sojasaus, eendenborst, ei, gemberwortel, knoflook, lente ui, lichte sojasaus, oestersaus, rijstwijn, taugé, versgemalen zwarte peper, vloeibare honing, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch / Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:

Eieren en tomaten in sojasaus - pindang telor dan tomat

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gemberwortel, goela djawa, groente, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, margarine, sambal trassi, tomaat, ui, voorjaarsui, zonnebloemolie, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Julius Jaspers - Small bites - Smart food

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:

Vegetarische slacups

Ingrediënten:
bosui, gemberwortel, ijsbergsla, knoflook, koriander, maïzena, oesterzwammen, shaoxing-rijstwijn, shiitake, sojasaus, spaanse peper, taugé, tofu, ui en zonnebloemolie

Soort:
vegetarisch
Een recept uit M. Williams, Chr. MacFadden en Michelle M. Williams - Mixen mengen malen

Recept uit Mixen mengen malen:

Ramen met varkensvlees en groente

Ingrediënten:
gedroogde ramennoedels, gember, japanse chili-olie, japanse sojasaus, kippenbouillon, lente-ui, minimaiskolf, plantaardige olie, runderbouillon, spinazie, suiker, taugé en varkensfilet

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Bang Bang Chicken / Bang bang kip

Ingrediënten:
droge sherry, gember, groene chilipeper, honing, kippenborst, kippenbouillon, komkommer, plantaardige olie, bladpeterselie, rijstwijn, rode chilipeper, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, taugé en wortel

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Anne Wilson - Indonesisch koken

Diner / voorgerecht uit Indonesisch koken:

Groentensoep met rundvlees

Ingrediënten:
chinese kool, citroengras, gemberwortel, kemiri, knoflook, kurkuma, laurierblad, olie, paprika, runderborst, sojasaus, taugé en water

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Zalm met Koreaanse barbecuesaus

Ingrediënten:
bruine suiker, champignon, donkere sesamolie, gember, groene chilipeper, knoflook, koriander, maïskolf, olie, paksoi, rode paprika, sojasaus, sugarsnaps, taugé, teriyakisaus, ui, vijfkruidenpoeder, zalm en zout

Keuken:
Koreaans
Soort:
vis
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Pork and vegetables / Varkensvlees met groente

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, droge sherry, gember, groene paprika, heldere bouillon, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sojasaus, sperziebonen, suiker, taugé, tomaten, varkensfilet, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Chinese eiernoedels met varkensvlees

Ingrediënten:
chinese eiernoedels, chinese sojasaus, droge sherry, gemberwortel, groene paprika, groene spaanse peper, kentjoerwortel, knoflook, laoswortel, maïzena, paksoi, palmsuiker, rijstwijn, schouderkarbonade, sesamolie, shiitake, sjalot, taugé, vijfkruidenpoeder, vissaus, zonnebloemolie en zwarte bonensaus

Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Laksa met pompoen en tahoe

Ingrediënten:
bosui, djeroek poeroetblaadjes, gemalen kurkuma, gemberwortel, knoflook, kokoscrème, komkommer, lichte sojasaus, mihoen, pompoen, rode chilipeper, sereh, tahoe, taugé, tomaat, ui, verse koriander, verse munt en zonnebloemolie

Keuken:
Maleisisch
Soort:
curry / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Bánh xèo

Ingrediënten:
bosui, bruine basterdsuiker, ei, enokipaddestoelen, geelwortelpoeder, gember, groene chilipeper, knoflook, kokosmelk, koriander, limoensap, mooli, munt, peultjes, rijstebloem, rijstwijnazijn, rode chilipeper, sesamolie, taugé, thais basilicum, wortel, zoete sojasaus, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...