Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kruiden, laurier, olie, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit Spis:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Recept uit Turquoise:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas: