Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, eidooier, eiwit, gruyère, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas: