150 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: citroensapgehaktgemberknoflookkruidenlimoenolieolijfoliepeperpeterseliespecerijensuikertomatenpureeuivetwaterwortelzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:

Masala-eieren

Ingrediënten:
boter, currypoeder, ei, feta, garam masala, groene spaanse peper, kerstomaat, komijnzaad, koriander, lente-ui, olijfolie, sesamzaad, yoghurt en zelfrijzend bakmeel

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Eierbloemsoep met tomaat

Ingrediënten:
ei, groentebouillon, knoflook, koriander, lente-ui, melk, olijfolie, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gedroogd lamsvlees met ei

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, eieren, gedroogd lamsvlees, knoflook, komijn, koriander, lamsvet, olijfolie, peper, rode paprika, saffraandraadjes, tomaat, ui, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Lise Finckenhagen - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Courgettekoekjes Met Tomaten Gemberchutney

Ingrediënten:
boter, eieren, bloem, garam masala, gehakt, peterselie, gemberwortel, gerookt ontbijtspek, courgette, ei, kerriepoeder, lente-uitjes, lichtbruine suiker, limoen, melk, munt, olie, pannenkoeken, rode chilipeper, siroop, sjalot, suiker, tarwebloem, zout, tomaten, verse koriander, peper, volkorenmeel, water en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:

Boerderij-eieren met rode mole

Ingrediënten:
bonen, cheddar, druivenpitolie, ei, koriander, lente-ui, maïsolie, maïstortilla, monterey jack kaas, peterselie, queso fresco, rode molesaus, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Eieren in gekruide saus - telor besengèk

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, daoen salam, djinten, dunne kokosmelk, ei, goela djawa, kemirienoten, ketoembar, knoflook, koenjit, komijn, koriander, kurkuma, laos, maïsolie, sambal trassi, tomaat, ui, verse koriander, verse peterselie en zonnebloemolie

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Gestoofd ei met lamsvlees, tahin & sumak

Ingrediënten:
cherrytomaatjes, citroen, ei, gemalen komijn, griekse yoghurt, harissa, ingemaakte citroenschil, kippenbouillon, knoflook, koriander, lamsgehakt, olijfolie, pijnboompitten, pistachenoten, sumak, tahinpasta, ui, zhoug, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Visgerecht met eieren en kokos - otak otak pipih

Ingrediënten:
arachideolie, dikke kokosmelk, ei, garnalen, gedroogde kokos, kabeljauwfilet, ketoembar, klapper, knoflook, koriander, laos, slablad, suiker, tomaat, ui, zeevisfilet en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Verscholen eieren (met saus) - telor boengkoes (berkoeah)

Ingrediënten:
augurk, broodkruim, bruine basterdsuiker, chilisaus, citroensap, ei, goela djawa, ketjap benteng manis, ketoembar, knoflook, komkommer, koriander, mager rundergehakt, maïsolie, nootmuskaat, paneermeel, peper, tomaat, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Garnalen met eieren in kruidige saus - goelai oedang dan telor

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, daoen salam, dikke kokosmelk, dunne kokosmelk, ei, gemberwortel, goela djawa, ketoembar, knoflook, koenjit, koriander, kurkuma, noorse garnalen, peper, sambal oelek, steurgarnaal, tomaat, ui, verse garnalen en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Indiase Eieren in Kerrie-Tomatensaus Ande Ki Kari

Ingrediënten:
boter, druivenpitolie, garam masala, gemalen zwarte peper, ghee, ei, kaneelstokje, kardemom, water, kokosolie, komijnzaad, koriander, naanbrood, peulen, tomaat, knoflook, gemalen komijn, korianderpoeder, kurkumapoeder, uien, gember, yoghurt en zeezout

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Shakshuka

Ingrediënten:
ei, gele paprika, harissa, knoflook, komijnpoeder, koriander, olijfolie, rode paprika, suiker, tomaat, ui en zoute citroenschil

Soort:
groente
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

In de prak gedraaid

Ingrediënten:
bier, bonen, bosui, bruine bonen, chilipoeder, dikke yoghurt, eieren, gehakt, jonge kaas, komijnzaad, koriander, korianderblaadjes, limoen, meel, olijfolie, paprikapoeder, rijpe avocado’s, rode paprika, rode ui, tomaten, tomatenpuree, water en zout

Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Papa Kazmi:

ANDA

Ingrediënten:
cherrytomaatjes, chilivlokken, ei, groene peper, koriander, naan, paratha, rijstolie, ui en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Haal meer recepten op...