Basisrecept uit Brindisa:
Sofrito de tomate - Tomaten-uienpuree
- Ingrediënten:
- olijfolie, suiker, tomaten, zeezout en zoete witte ui
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vegan / saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, boter, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gember, knoflook, komkommer, koriander, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brindisa:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Arabia:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Ingrediënten:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Noedels:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Tomaten:
Bijgerecht uit De truffel:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella Express:
Recept uit India:
Recept uit Kochen für zwei:
Lunch / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Bijgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit Junges Gemüse:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit El Bulli: