Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Carottes étuvées au beurre - Wortelen in boter gestoofd
- Ingrediënten:
- boter, suiker, water, witte peper, wortelen en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bleekselderij, bloem, citroensap, ei, groente, kaneel, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, room, roomkaas, tijm, tomatenpuree, ui, walnoten, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koken met Karin:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Recept uit Sous vide:
Bijgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Diner / nagerecht / dessert uit Een kookboek.:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Bijgerecht uit Jamie's dinners:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: