Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Biefstuk met taugé
- Ingrediënten:
- biefstuk, gember, groene lenteui, knoflook, maïzena, runderbouillon, sojasaus, taugé, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | broccoli, droge sherry, ketjap, ketjap manis, knoflook, koriander, laos, lente-ui, maïzena, oestersaus, olie, paprika, peper, rundvlees, sesamolie, sojasaus, suiker, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Recept van Oh My Dish:
Recept van What's that smell:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis: