Bleekselderij met rundergehakt 'om de riist te laten zakken' (Jia Chang Rou Mo Qin Cai)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 194 in De echte Chinese keuken thuis .

Keuken:
Chinees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Loempia met flinterdunne reepjes groente met mosterdoliedresslng

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Alledaagse geroerbakte gemarineerde kip met lichte sojasaus (Xiao Jian Ji)

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Geroerbakte bleekselderlj met gemarineerde biefstuk

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Loempia's, verse (Chun Juan)

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis