419 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembouquet garnicitroensapcognaceikippenbouillonknoflooklaurierlaurierbladnootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirozemarijnrunderbouillonsjalotslagroomtijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Fazant met witlof en witte wijn

Ingrediënten:
boter, citroensap, dijonmosterd, fazant, kleinwild, knoflook, port, rode wijnazijn, sjalot, suiker, wildglace, witlof, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Bijgerecht uit Kook met Jamie:

Wortels van de kantinedames

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, extra vierge olijfolie, groentebouillon, knoflook, sinaasappel, witte wijn, wortels, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

kokkels met wortel en mosterd

Ingrediënten:
boter, gekonfijte tomaat, gele wortel, graanmosterd, kokkels, limoensap, mascarpone, sjalot, tijm, witte wijn, wortelen, zout en zwarte peper

Keuken:
Belgisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Boeuf Bourguignon (stoofvlees met wijn)

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, doorregen runderlappen, knoflook, laurier, magere spekreepjes, olijfolie, runderbouillon, runderlappen, spekreepjes, stooflappen, tijm, tomaat, uien, wijn en winterpeen

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

In de pan gebraden rundvlees met wortel en ui

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, cognac, doorregen spek, hamzwoerd, jonge worteltjes, kalfsschenkel, kippenbouillonblokje, olijfolie, peper, runderbraadstuk, sjalot, ui, uitgebeende bovenbil, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Risotto met gemengde groenten

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, courgette, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, rode ui, sperziebonen, tomaat, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Risotto met groenten en kruiden

Ingrediënten:
arboriorijst, bleekselderij, boter, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rondkorrelrijst, rozemarijn, saffraan, tijm, ui, water, winterwortel, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegan / rijst / vegetarisch
Haal meer recepten op...