Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Biefstuk met taugé
- Ingrediënten:
- biefstuk, gember, groene lenteui, knoflook, maïzena, runderbouillon, sojasaus, taugé, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, gember, knoflook, koriander, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, runderbouillon, rundvlees, sojasaus, suiker, tijm, tomaat, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Oh My Dish:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit de snelle keuken:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Recept van What's that smell:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish: