206 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercayennepepercitroencitroensapgaram masalagemalen komijngriekse yoghurtgroentebouillonkerriepoederknoflookkokosmelkkomijnzaadkorianderkorianderpoederkorianderzaadkurkumalimoenmuntolijfoliepeperrode uisuikertomaatwaterzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Saffraankip met yoghurt

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, gemberwortel, kippenbouillon, kippenpoot, knoflook, magere yoghurt, saffraan, saffraandraadjes, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Soep van pastinaak en gember

Ingrediënten:
amandelen, boter, cayennepeper, gember, groentebouillon, kardemompoeder, knoflook, komijnpoeder, olijfolie, pastinaak, pompoenpitten, slagroom, ui, volle melk, volle yoghurt, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Lams- of geitenvlees met yoghurt

Ingrediënten:
aardappel, chilipoeder, djinten, geitenschouder, gemberwortel, knoflook, koriander, kurkuma, lamsschouder, munt, olie, santen, sperziebonen, tomatenpuree, ui en yoghurt

Soort:
vlees
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / hoofdgerecht uit Moro:

Lams-kibbeh in yoghurt

Ingrediënten:
bloem, bouillon, bulgur, eidooier, gemengde specerijen, kaneel, mager lamsgehakt, mager lamsvlees, munt, olijfolie, pijnboompitten, ui, verse bladpeterselie, verse koriander, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Libanees
Soort:
vlees
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Indiase kruidige yoghurt marinade

Ingrediënten:
gedroogde oregano, gemberpoeder, gemalen komijn, gemalen koriander, knoflooktenen, kurkuma, limoen, mosterdzaad, naturel yoghurt, paprikapoeder, peper, ui, gember en zout

Een recept uit Denise & Nick

Recept van 88 Food:

Gevulde Aubergines met Tomaat & Yoghurt

Ingrediënten:
feta, griekse yoghurt, aubergine, knoflooktenen, komijn, limoen, plantaardige olie, tomatenblokjes, tomatenpuree, gember, verse koriander, witte ui, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Dahin aloo - Aardappelen in yoghurt

Ingrediënten:
aardappel, bulgaarse yoghurt, gemalen foelie, gember, ghee, groene chilipeper, koriander, korianderzaad, kurkuma, rozijnen, suiker, tomaat, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Regenboogforel Gekookt In Yoghurt Met Indiase Specerijen

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gember, griekse yoghurt, kaneelstokje, kardemompeul, kerstomaat, kippenbouillon, knoflook, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, kruidnagel, kurkuma, maïzena, mosterdpoeder, plantaardige olie, regenboogforel, rood kerriepoeder, rozijnen en ui

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Süsssauer marinierter Saibling auf Zwiebel-Dattel-Sud mit Harissa-Kartoffeln / Zoetzuur gemarineerde zalmforel op ui-dadelsalade met harissa-aardappelen

Ingrediënten:
citroenschil, gedroogde dadels, gember, geroosterde amandelsnippers, griekse yoghurt, groentebouillon, harissa-aardappelen, jeneverbessen, knoflook, korianderkorrels, laurier, mild chilizout, milde chilipoeder, mosterdzaad, olijfolie, peterselie, pimentkorrels, poedersuiker, suiker, witte ui, witte wijnazijn, zalmforelfilets en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
vis
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Kip korma

Ingrediënten:
gemberpoeder, griekse yoghurt, groene peper, kaneelstokje, kardemompeul, kip, kippenbouillon, knoflook, korianderblaadjes, kruidnagel, kurkumapoeder, saffraan, turkse yoghurt, uien en zonnebloemolie

Soort:
gevogelte
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Quinoa met wortel en limoen

Ingrediënten:
gemberpoeder, granaatappelpitten, groentebouillon, komijnzaad, koriander, korianderpoeder, lente-ui, limoensap, olijfolie, peper, quinoa, wortel, yoghurt, zeezout en zongedroogde tomaat

Keuken:
Indiaas
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:

Kostelijke haringschotel

Ingrediënten:
augurk, azijn, bismarckharing, citroen, citroenschil, gemberpoeder, kappertjes, maatjesharing, marjolein, room, tabasco, ui, wortel, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit David Loftus en Meera Sodha - Puur India

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Puur India:

Chaat van nieuwe aardappels en kikkererwten

Ingrediënten:
boter, citroen, dadel, gemberpoeder, griekse yoghurt, groene peper, kikkererwten, komijnzaad, koriander, nieuwe aardappels, sev, sjalot, tamarinde en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Tonijn speciaal

Ingrediënten:
aardappelen, augurk, cayennepeper, citroen, gemberpoeder, room, suiker, tonijn in olie, ui, wortel, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
azijn / vis
Haal meer recepten op...