Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, citroensap, eidooier, knoflook, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt uit De Joodse keuken:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Ontbijt / lunch uit Plenty more:
Recept van Miss Fromage:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Ontbijt / brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro: