Recept uit El Bulli:
Tomaat & Spaghetti
- Ingrediënten:
- agar-agar, auteurmoshik roth, basilicum, crutomat, extra vergine olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, suiker, tomatensap, ui, water, witte peper en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, groente, kaneel, knoflook, koriander, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, suiker, tomatenpuree, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit El Bulli:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Pannenkoeken:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit 101 ballen:
Recept uit Bakboek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika: