Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Youvetsi (Lamsvlees & tomaat met rijstkorrelnoedels)
- Ingrediënten:
- boter, kaneel, knoflook, lamsbout, olijfolie, orzo, parmezaanse kaas, risoni, rode ui en tomaat in blik
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroensap, ei, groente, kaneel, knoflook, koriander, lamsgehakt, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, tomatenpuree, vis, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Puur eten:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-02:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Turquoise:
Picknick / lunch / avondmaal uit Love your lunch: