Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Geroosterde kip met citroen en kruiden
- Ingrediënten:
- boter, citroen, franse kwark, kip, kippenbouillon, laurierblad, peper, tijm, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, selderij, sjalot, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Nachtbrood:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Provence:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit Provence:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: