Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Tarbot met kruiden
- Ingrediënten:
- bloem, boter, knoflook, munt, olijfolie, peterselie, rozemarijn, salie, tarbotfilet, tijm, visfilet, water en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, druivenpitolie, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Ontbijt / diner / nagerecht uit Arabia:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit Smakelijke salades:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Recept uit Modernist Cuisine [5]: