Geglaceerde bonen met wei-peterseliesaus en kruiden salade
Een recept van De Hippe Vegetarier is direct online te openen.
Ingrediënten
- azijn
- bonen
- boter
- doperwten
- duizendblad
- eetbare bloemen
- extra vierge olijfolie
- groene kruiden
- klaverzuring
- knolselderij
- koolzaadolie
- kousenband
- kruidensalade
- peterselie
- sperziebonen
- tuinbonen
- vlierbloesem
- water
- yoghurt
- zout en peper
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vind je dit (ook) lekker?
Jókai bableves - Bonensoep à la Jókai

Hummus Van Witte Bonen Met Rozemarijn

"Blote billen in 't gras" kalfszwezerik in vermicelli gebakken met zoetzure kalfshachee

Black oncom, no waste tempeh

Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!