Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Rode kool
- Ingrediënten:
- boter, boterolie, honing, kaneelpijpje, kruidnagel, rode kool, rode wijn, sjalot, tijm en vossenbessen
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bloemkool, bouillon, citroen, citroensap, dille, ei, knoflook, kool, melk, olijfolie, peper, peterselie, room, suiker, tijm, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Bijgerecht uit The big green egg book:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais: