Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Biefstuk met spek en pepersaus
- Ingrediënten:
- biefstuk, bloem, boter, katenspek, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, peperkorrel en ui
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rund, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Made in Italy:
Recept van Es' Factory:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van Okoko recepten:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania: