Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Mince pies met vlees
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eigeel, gehakt, gemalen kaneel, lamsvlees, melk, mincemeat, poedersuiker, schapenvlees, water, zeezout en zwarte peper
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- vlees / koek en gebak
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, bleekselderij, boter, bouillon, cayennepeper, citroensap, ei, gemalen kaneel, kaneel, knoflook, kruidnagel, lamsgehakt, laurierblad, melk, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: