Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Witte ragoûtsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, citroensap, ei, gekruide bouillon, kalfsgehakt, peper, room en witte bordeaux
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, champignon, citroensap, droge witte wijn, ei, gruyère, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, taartbodem, tijm, ui, witte bordeaux, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Gevulde deeghapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek: